Bu haber kez okundu.

Ozan Kabak Spor Camiasının Dikkatini Çeken Açıklamalar Yaptı

Galatasaray kulübünün altyapısından çıktığı bu takımdan sonra Avrupa yolunu tutan milli oyuncu Ozan Kabak; 2020-2021 ara transfer döneminde de en büyük Avrupa takımlarından olan Liverpool’un de dikkatini çekmiş ve anlaşma sağlamıştı. Liverpool’un kendi dergisine konuşan 20 yaşındaki savunma oyuncusu; Betpapel Liverpool takımında kendini kanıtlamak istediğini ve bu süreçte her şeyini ortaya koyduğunu anlatmıştı. İngiliz ekibine adapte olmanın da oldukça zorlu olduğunu söyleyerek; bu süreci en iyi şekilde atlatmak istediğini de dile getiren açıklamalara yer vermişti.

Adapte Olmak Zor

İngiltere Premier Ligi’nin Betpapel Güncel en yüksek seviye olduğunu ifade eden Ozan Kabak yaptığı açıklamlarda buraya adapte olmaya çalıştığını belirtti. Thiago Alcantara, Firmino ve Shaqiri gibi isimlerin daha önceden Bundesliga takımlarında yer aldığını açıklayan mill oyuncu menajerlerinin de orada çalıştığını ifade ederek onların tavsiyelerini dinleyerek ilerlediğini ve en iyi seviyesine gelmek için var gücüyle çalışmaya devam ettiğini sözlerine ekledi.

Liverpool Oyuncusu Olmak Harika

Çocukluk döneminden beridir Betpapel Giriş Liverpool hayali olduğunu söyleyen genç oyuncu, bu durumun büyük bir mutluluk ve aynı zamanda çok önemli bir sorumluluk olduğunu ifade etti. Liverpool’da forma giymenin muhteşem olduğunu dile getiren yıldız oyuncu bu kulübün formasını giymenin kendisinin hayali olduğunu ifade etti. Şu anda bu takımda yer aldığını ve taraftarları da mutlu etmek istediğini sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.