Bu haber kez okundu.

Ersun Yanal’dan Kritik Açıklamalar Geldi

Yanal, “VAR sistemi bugün dünyada artık tartışılmaması gereken bir sistem gibi oturdu. Bütün federasyonlar bunu uygulamaya başladılar. Artık UEFA’nın ikinci kupası olan kupada da önümüzdeki sezondan itibaren başlanacak ama bununla ilgili tartışmalar ve yorumlar bitmeyecek gibi duruyor. Güvenmekten başka çaremiz yok, güveneceğiz. Umarım hata yapılmamıştır. Bu hatanın dönüşü zor. Hepimiz hata yapıyoruz ama belirleyici olduğunda çok tartışılıyor, çok konuşuluyor. Ben uzman değilim. Sonuçta VAR konusunda uzman olarak da konuşacak değilim. Çok ciddi eğitim alınıyor. Umarım yanlış bir şey yoktur” sözlerinde bulundu. Queenbet ile heyecan aralıksız sürecek.

“Bir Daha Asla Böylesi Skorlar Olmayacak”

Tecrübeli tekin adam, “Biz ısrar edeceğiz, çalışacağız ve devam edeceğiz ve Fenerbahçe’nin bu kırılma anlarını yaşamaması için güven gerekiyorsa, elbette oyuncu konusu gündeme geliyor sorular soruluyor, evet eksiğimiz varsa Fenerbahçe standartlarına kavuşturmak ve onu oluşturmak için her türlü çabayı göstereceğiz ve bunu yapacağız. Önümüzde çok güzel maçlar var. Fenerbahçe oynadığı oyunla asla geriye dönmeyecek. Çünkü geriye baktığımızda bazı kötü maçlarımız var, olmayacak maçlarımız var, farklı skorlar var ve buraya asla dönmeyeceğiz. Bir daha asla bu skorlar olmayacak ve önümüze bakacağız.” İfadelerini kullandı. Gelecek maçlar queenbet giriş ile daha heyecan verici bir hal alacak.

Bursaspor Hakkında Da Konuştu

Maç sonu üzgün olan Yanal, şu sözlerde bulundu. “Bursaspor’un taraftar, stat, camia ve ortaya koyduğu oyun takdire şayandır. Mücadele var sahada. Bu mücadeleyi sert ve agresif şekilde ortaya koydular, bizim onları kırma şansımız var mıydı vardı ama kıramadık. Çünkü oyuncularımızın bunları kırmaya cesareti, tekniği ya da becerisi yetmedi. Onun için de bir takım takviyeler, çalışmalar yapmak gerekiyor. Bunu artık yapacağız çok net görünüyor.” Gelecek maçları da Queenbet ayrıcalıkları ile takip edeceğinizi belirtelim.

Anahtar Kelimeler:
Queenbet
Avatar
Adınız
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.