Bu haber kez okundu.

Beşiktaş’ın Stoperi Mirin’den Açıklamalar

Fransız genç defans oyuncusu Isimat Mirin, “Savunmacı agresif olmalı, lider özelliği bulunmalı ve konsantrasyon durumu fazla olmalı” sözlerini kullandı.

Beşiktaş'ın yeni transferlerinden biri olan stoper oyuncusu İsimat Mirin, Kara Kartal’ın şubat ayı dergisine çarpıcı ifadelere yer verdi. Bir savunma oyuncusunun kesinlikle agresif olması gerektiğini belirten Fransız Mirin, "bunun dışında lider özelliği bulunmalı ve konsantrasyon seviyesi yüksek olması gerekir. Savunmacı öyle bir futbolcu olmalı ki, takımın konsantrasyon seviyesi azaldığında, konsantrasyonu artırmalı, onları toparlamalı ve takımı ayağa kaldırması gerekir. Zaten savunmacıda bu özellikler bulunuyorsa hemen fark yaratır" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın kendisi adına çok uygun bir profil olduğunun altını çizen Mirin sözlerine şu şekilde devam etti: "Beşiktaş, çok büyük bir takım, sürekli Avrupa kupalarında mücadele örneği gösteriyor ve her zaman en fazla hedef neyse ona oynuyor. Bundan dolayı çok mantıklı bir tercihti benim adıma. Bence burası benim çok büyük gelişim gösterebileceğim bir kulüp. Türkiye liginin oyun stili, benim oyun sistemime çok uygun. Türkiye liginde iz bırakan ve fark uyandıran bir oyuncu olacağımı düşünüyorum."

Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşStoper Mirin
Avatar
Adınız
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.